Boekhouding

Als boekhouder staat Fiscaal kantoor Van De Voorde in voor de operationele boekhouding van uw bedrijf:

  • vereenvoudigde boekhouding éénmanszaken
  • dubbele boekhouding vennootschappen

Fiscaliteit

Fiscaal kantoor Van De Voorde is uw eerste aanspreekpunt over alle financiële en fiscale aangelegenheden:

  • opmaak, berekenen en optimalisatie personenbelastingen voor zelfstandigen
  • opmaak, berekenen en optimalisatie fiscale aangifte vennootschappen
  • .....

Advies

Fiscaal kantoor Van De Voorde zorgt niet alleen voor alle wettelijke verplichtingen en uw standaardboekhouding, maar bespreken met u het resultaat, doen suggesties voor fiscale optimalisatie en geven gepast advies bij belangrijke beslissingen. Tevens helpt fiscaal kantoor Van De Voorde u met de opstart van een nieuwe eenmanszaak of vennootschap.

Vereffeningen

Indien u de activiteiten van uw vennootschap wenst stopt te zetten, dient deze ontbonden en vereffend te worden. Wanneer u aan een aantal voorwaarden voldoet, kan de ontbinding en vereffening in één akte gebeuren. Vaak vallen de ontbinding en de vereffening echter niet samen.
 
 

Omzetting vennootschapsvorm

Ooit begonnen als eenmanszaak, en nu de zaken beter gaan uit op een vennootschap? Leer waarom een vennootschap voor jou interessant is. Je voordelen en nadelen op een rij. Wij zorgen voor een correcte transitie naar een vennootschap. De correcte waardering, overzet van alle bestanddelen, fiscale aanpak en cruciale begeleiding in de overgang.

Startersadvies

Startersadvies en een goede begeleiding is essentieel voor een sterke start. Duidelijkheid omtrent sociale bijdragen, de impact op je personenbelasting, en de belastingen uit je onderneming of eenmanszaak.

Belastingsaangiftes

Iedere ondernemer dient periodiek belastingaangifte te doen. Wij helpen u uw belastingaangiften tijdig en juist te doen (en te verzenden). Ontdek de verzorging van belastingaangiftesoorten die Fiskaal kantoor Van De Voorde biedt.

Jaarrekeningen

Wij zijn gespecialiseerd in jaarrekeningen. Afhankelijk van uw bedrijfs- of organisatie-omvang worden er wettelijk eisen gesteld aan uw jaarrekening.

De jaarrekening is een financieel eindverslag van uw onderneming dat wij elk jaar voor u opstellen. Iedere onderneming moet elk jaar een jaarrekening bij de balanscentrale van de Nationale Bank van België indienen. Het is een overzicht van de financiële situatie van het afgelopen boekjaar.

 

BTW Aangiftes

De periodieke BTW-aangifte, of deze nu maandelijks is of per kwartaal, vraagt heel wat voorbereiding. Gelukkig kan u steeds op Fiscaal Kantoor Van De Voorde vertrouwen om deze aangifte in goede banen te leiden.

Openingsuren

Ma     8u30 - 17u
Di       8u30 - 17u
Woe   8u30 - 12u / namiddag telefonisch niet bereikbaar
Do      8u30 - 17u
Vrij     8u30 - 15u
Za      gesloten
Zo      gesloten

TOP